Dulac

Dulac – Elektrokosmetik

Detta är en unik behandlingsmetod där jag tar bort missprydande fläckar både i ansiktet och på kroppen. Metoden är beprövad och används över hela världen sedan 25 år tillbaka. I priset ingår konsultation och behandling vid ett och samma tillfälle, After Care produkt för hemmavård (värde 200:-) samt efterkontroll. Antalet fläckar som kan avlägsnas beror på fläckarnas storlek samt vart de sitter. Ansiktet behandlas en sida i taget och man behandlar inte både ansikte och kropp vid samma tillfälle. Detta förklarar jag mer om vid konsultationen.

Är du intresserad?
Boka då en tid för konsultation och behandling. Anser jag att det är något som jag kan ta bort så gör jag det direkt. Vissa fläckar kräver ett läkarintyg, detta får ni av mig så att er husläkare kan kontrollera fläcken och skriva under. Ett läkarintyg är giltigt i 3 månader efter påskrift.

Eftervård
För att resultatet av behandlingen ska bli bra måste råden för eftervård följas. Det behandlade området ska smörjas med after care produkten som ni får med er hem efter behandlingen. Detta ska ske 5ggr/dag i 4 veckor. En sårskorpa bildas efter behandlingen. Det är viktigt att skorpan får sitta kvar tills den själv trillar bort (oftast inom 7-10 dagar) annars kan det leda till ärrbildning eller brustna kärl. Ju längre skorpan sitter kvar desto finare resultat.

24-timmar
Efter behandlingen bör fysisk aktivitet, solning, klorerat vatten och makeup undvikas.

14 dagar
De första två veckorna bör man undvika hudvårdsprodukter som innehåller AHA-syror, alkohol och parfym. Dessa ämnen kan lösa upp skorpan för tidigt och skada huden. Använd gärna en skyddande dag- och nattkräm som är ekologisk så huden har optimal chans att återhämta sig. Efter 14 dagar kan ett nytt område behandlas.

1 månad
Solning av alla de slag bör undvikas minst en månad efter behandlingen. Har man dessutom behandlat solfläckar/pigmentförändringar bör man använda hög solskyddsfaktor, solhatt/kläder i ca 6 månader. Behövs ytterligare behandling kan samma område behandlas på nytt efter 4 veckor.
Varmt välkommen om du har frågor!

Pris: fr 500-900:-/behandling

Här ingår konsultation och behandling vid ett och samma tillfälle, Heal Up Intensive Care Oil för hemmavård samt efterkontroll.

Har du frågor eller funderingar så ring och boka tid för konsultation.