Om mig

Hej!

Anna heter jag.
Jag är i botten utbildad undersköterska. 1994 blev jag färdigutbildad hudterapeut.
Under mina år i detta yrke har jag vidareutbildat mig inom många olika grenar då friskvård och hälsa är det jag brinner för. Jag jobbar numera med bl.a. ansiktszonterapi, DuLac – borttagning av oönskade fläckar i ansikte och på kroppen, hudhälsa, hormonhälsa och jag blev även klar yin yoga instruktör precis innan pandemin.
2022 blev jag klar kostrådgivare och hälsochoach för Anna Hallén och ser fram mot att hjälpa människor med funktionella obalanser till ett friskare och lyckligare liv!

Jag började som ensamföretagare men har under årens lopp haft äran att jobba ihop med många härliga tjejer.
Efter 25 år i Sandvikens centrum där jag drivit Anna´s Topp till Tå spa har jag nu knutit ihop säcken och återgått till att jobba i ett enmansföretag, så som jag började 1995. Jag kan sakna mina kollegor men jag känner att nu är tid att prioritera min familj och min egen hälsa och minska på stressen.

Ni hittar mig på Kalvdansvägen 24 i Vallhov. Jag har en utbyggnad på huset där jag har min nya verksamhet, Vilozon sedan den 1/9 2020. Då jag numera jobbar ensam har jag butiken öppen när jag har behandlingar som jag kan gå ifrån. Har jag massage är det låst. För att ta del av aktuella butikstider (läggs ut veckovis) se på Facebook eller Instagram eller på första sidan här på hemsidan.

Ni hittar mig även på Instagram på vilozon.se och på Facebook på Vilozon.
Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev, detta görs här på hemsidan under kundklubb.

Det finns möjlighet att köpa presentkort och lägga beställningar på produkter via min webbshop. Varorna kan sedan hämtas i butik eller i servicebox utanför entré vid en tid som passar dig. Har du frågor om detta tveka inte att höra av dig.

Önskar gamla som nya kunder varmt välkomna! / Kram Anna