Release peeling

Release peeling – vägen till slät och sund hy utan kemikalier

Release Peeling från Susanne Melchiorsen är en behandling som ger dig en vacker, slät och ”enfärgad” hud.
Det är en basisk peeling som effektivt tar bort döda hudceller. Peelingen verkar allt mellan 30 sek – 10 min. 

Release peeling tillgodoser många olika behandlingsområden på en och samma gång. Release peeling är effektiv på bl.a:

  • Rynkor och linjer
  • Ärrvävnad
  • Oren hud och stora porer
  • Pigmentförändringar
  • Torr hud
  • Borttagning av oönskad hårväxt (vellushår)

Hur går behandlingen till?
Vid första behandlingen görs en hudanalys och konsultation. Du får berätta vilka ”problemområden” du har och vad du önskar få för resultat av behandlingen. Vi tittar på hudens kondition och diskuterar bästa möjliga hemmavård för just din hy. För att kunna göra dessa behandlingar krävs bra hemmavård med ekologiska hudvårdsprodukter. Release peelingen kan göras i samband med en ansiktsbehandling eller separat. Behandlingen ger dig en friskare, sundare, jämnare hud som kommer kunna ta upp näring långt bättre än innan. 

Efter behandlingen får huden en helt ny lyster och den blir jämnare än innan. Huden kommer behöva extra mycket näring upp till 10 dagar efter behandlingen. Produkter för just din hemmavård rekommenderar vi. Du skall inte peela huden på minst 2 dagar efter behandlingen utan låta huden vila.

Behandlingsintervall på salong: 1-2 ggr/ vecka beroende på hudens kondition samt vad vi ska behandla. Efter uppnått resultat rekommenderas
1 behandling/månad.

Hårborttagning
Denna fantastiska peeling kan även användas för att ta bort oönskad hårväxt i form av vellushår (tunna fjun) i ansiktet och på kroppen. Release peeling fungerar så att den går in och löser upp keratin, det som håret är uppbyggt av. Peelingen jobbar både direkt på håret samt i hårsäcken. Detta stimulerar inte tillväxten. För ett effektivare resultat behandlar man hemma med Hair reducer serum 2 ggr/dag i 10 dagar efter behandlingen. Denna produkt går ner i hårsäcken och bromsar tillväxten och på längre sikt kommer inte håren tillbaka.
Det är olika hur snabbt håren växer tillbaka. Detta grundar sig på olika faktorer; ålder, tidigare behandlingar, ärftlighet, hårväxt och hårtyp, hormonrubbningar mm.  Detta gör att det är svårt att säga hur många behandlingar som kommer krävas. Det som är viktigt att veta är dock att det blir inte mer hår.

PRISER                         

Labialveck300:-
Överläpp eller haka 300:-
Överläpp & haka450:-
Kinder 500:-
Hals 500:-
Överläpp, haka & kinder 600:-
Ansikte 750:-
Ansikte & hals 950:-

Rabattkort fås då behandlingen görs i kur (1g/veckan i minst 4 veckor). 

Efter en behandling för hårborttagning med Release peeling